Hiphop-tähti Snoop Dogg esiintyy ulkoilmakonsertissa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Snoop Dogg saapuu konsertoimaan Suomeen elokuussa. Konsertti järjestetään ulkoilmatapahtumana Helsingin Suvilahdessa torstaina 27. elokuuta.

Vastaavanlaista ulkoilmakonserttia ei ole hiphopin saralla Helsingissä nähty. Suvilahden konserttialue Helsingin Sörnäisissä on osoittautunut toimivaksi esiintymispaikaksi niin esiintyjien kuin yleisönkin kannalta. Hiphop-musiikkiin alue sopii graffitteineen ja vanhoine tehdasrakennuksineen hyvin.

Konsertista on tulossa myöhemmin julkistettavine lämmittelijäyhtyeineen todellinen kesän päättäjäisfestari, sillä alueella on tarjolla musiikin lisäksi myös runsaasti ravintolapisteitä.

Calvin ”Snoop Dogg” Broadus nousi maailmanmaineeseen vuoden 1992 ensilevytyksensä jälkeen. Sittemmin hänellä on takanaan jo yhdeksän soololevyä, joita on myyty kaikkiaan yli 30 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Snoop on siirtynyt jouhevasti gangsta rapista valtavirran rapmusiikkiin ja suuren yleisön suosikiksi. Uusimman levyn on määrä ilmestyä syksyllä, pian Suomen konsertin jälkeen.

Snoop on nähty lukuisissa televisio-ohjelmissa, ja hänellä on tällä hetkellä kaksi omaa ohjelmaa eri kanavilla: Snoop Dogg’s Father Hood, joka nähdään E! Entertainment -kanavalla sekä Dogg After Dark, jota esitetään MTV-kanavalla