Julia ja Johanna Tukiainen esittelevät rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen ja hänen siskonsa Julia Tukiainen ovat nyt julkistaneet kuluvan vuoden kalenterikuvansa myös verkossa. Joulukuussa 2008 Thaimaan Koh Sametilla kuvatuissa otoksissa siskokset nähdään myös yläosattomissa.

Paikallisen thaimaalaiskuvaajan valokuvissa neitokaiset poseeraavat rohkeasti rannalla myös erilaisissa bikineissä. Osa kuvista on päätynyt julkisuuteen aiemminkin, mutta nyt mukana on myös ennennäkemätöntä kuvamateriaalia. Katso kuva tästä.

Johanna Tukiainen ilmoitti muutama päivä sitten, että hän ja Julia ovat saaneet silikoniseurueeseensa uuden perheenjäsenen, kun myös Ruotsissa asuva 19-vuotias pikkusisko Jasmina Tukiainen on hankkinut itselleen silikonirinnat. Viime viikolla Johanna Tukiainen oli mukana Tammerfesteillä järjestetyssä Stara Jetset -tapahtumassa, jossa hän otti osaa myös pelkokerroin-tyyliseen leikkimieliseen kisaan. Katso video alta tai tästä linkistä.