Kuvakohu: Tällaisia kuvia Britney haluaa itsestään julkisuuteen – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingin Hartwall Areenalla esiintyvä supertähti Britney Spears on suututtanut lehdistön Ruotsissa ja Suomessa vaatiessaan saada tarkastaa kaikki hänestä otetut kuvat ja saada lisäksi valita myös julkaistavat kuvat. Tästä syystä mediat boikotoivat tähden konserttia.

Britney Spears on kuitenkin itse julkaissut lähes jokaiselta keikaltaan kuvia, joiden uskotaan siten olevan juuri sellaisia joita poppari haluaa itsestään julkisuudessa esitellä. Tuoreimpia kuvia ovat Kööpenhaminan (katso kuva tästä) ja Tukholman (katso kuva tästä) keikkakuvat, joissa Spears ei vaikuta kovinkaan tukevalta.

Kuvajupakan uskotaan saaneen alkunsa kuvista, jotka otettiin tähden Pariisin keikalla. Parin viikon keikkatauon aikana laulaja oli saanut selvästi ylimääräisiä kiloja, ja niistä myös uutisoitiin laajasti. Poptähti suivaantui ilmeisesti kuvista siinä määrin, että päätti tehdä harvinaisen tiukan ”sensuuripäätöksen”.