Lauri Tähkä ja Elonkerjuu ei murehdi huomista tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkän ja Elonkerjuu -yhtyeen kuudes studioalbumi on nimeltään Tänään ei huomista murehdita ja se julkaistaan 16. syyskuuta 2009. Levyn tuloa on saatellut jo single Suudellaan, joka nousi viime viikon virallisen sinkkulistan ykköseksi.

Pohjalaisviisikko on puurtanut uutta tuotostaan hyvällä mielin ja paineita keräämättä valtaisan kansansuosion lataamista odotuksista huolimatta. Levyn on tuottanut Riku Mattila. Levy-yhtiön mainospuheiden mukaan albumilta löytyy kiihkoa ja kaihoa, kauniita ja kulkevia lauluja sekä Laurin intensiivistä tulkintaa Elonkerjuun tiukassa säestyksessä.

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Lauri Tähkä ja Elonkerjuu on parhaillaan pitkällä keikkatauolla, mutta tauon on määrä päättyä lokakuussa uuden albumin kiertueeseen.