BB-Niko Saarinen Staran videohaastattelussa – katso video!

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä nähdään haastattelussa vuoden puhutuimpiin kotimaisiin julkkistähtiin lukeutuva Niko Saarinen, eli BB-Niko, joka on otsikoissa lähes päivittäin. Nyt Niko kertoo omin sanoin kuulumisensa ja samalla myös räväkän mielipiteensä muiden muassa Johanna Tukiaisesta.

Niko tavattiin Tammerfestin yhteydessä tamperelaisessa Soittoruokala Sahassa järjestetyssä Stara Jetset Party -tapahtumassa, johon oli saapunut monia muitakin viihdelehdistä tuttuja kasvoja. Katso video artikkelin alta tai YouTube-videona tästä linkistä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.