Hiphop-tähtiä joukolla oikeuteen biisivarkauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla Yhdysvalloissa uutisoitiin, että hiphop-artisti Common oli haastettu oikeuteen biisivarkaudesta, koska hänen väitetään käyttäneen luvatta toisen luomaa musiikkia kappaleessaan Take It EZ. Nyt Common on saanut seuraa.

Hänen lisäkseen saman When Will The Day Come -kappaleen luvattomasta lainaamisesta on nyt haastettu oikeuteen Andrew Marksin ja London McDanielsin Songster LLC -yhtiön toimesta myös Bone-Thugs-n-Harmony, Akon ja Swizz Beatz, joiden väitetään käyttäneen kappaletta luvattomasti I Tried -biisissään.

Common on ilmoittanut kappaleensa digitaalisessa versiossa, että kappale sisältää samplen When Will The Day Come -kappaleesta. Tästä huolimatta hän ei ole maksanut korvauksia lainauksesta. Asiasta kertoneen Access Hollywoodin mukaan tulossa voi olla enemmänkin haasteita.