Supertähtien noloimmat rintateippaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet nousevat erilaisilla vilautuksilla usein kertaheitolla jopa satojen viihdelehtien otsikoihin ympäri maailmaa. Kaikille tähdille moiset otsikot eivät ole kuitenkaan kovin mieluisia. Monet heistä taistelevat tahattomia vilautuksia vastaan erilaisilla viritelmillä.

Suosituin keino ehkäistä ylimääräisiä rintojen vilautuksia lienee iltapuvun teippaaminen kiinni ihoon kaksipuolisella teipillä. Aika ajoin teippaus kuitenkin epäonnistuu, ja viritelmä paljastuu vahingossa julkkisjuhlien punaisella matolla. Nyt tällaisia noloja tapauksia vuosien varrelta on koottu yhteen galleriaan. Katso kuvat tästä.

Galleriassa voit myös arvuutella kenen supertähden teippauksesta on kyse. Tutuista tähdistä mukana ovat muiden muassa Beyonce Knowles, Kate Hudson, Keira Knightley, Pamela Anderson ja Rumer ”Brucen tyttä” Willis.