Potter-tähti Emma Watsonin alastonkuvat huijausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä verkossa on käyty kiivasta keskustelua valokuvasta, jonka väitetään esittävän Harry Potter -elokuvien 19-vuotiasta naistähteä Emma Watsonia. Nyt on kuitenkin vahvistettu, että kuvassa paljasteleva nainen ei ole tunnettu näyttelijä.

Kuten sadoissa muissakin vastaavissa valokuvissa, kyse on vain taitavasta kuvankäsittelystä, sillä verkossa ”Emma Watsonin nakukuvana” levinneeseen otokseen on vaihdettu tilalle Potter-tähden pää. Tällaisia kuvia liikkuu verkossa kasapäin, eikä niissä ole mitään uutta. Tällä kertaa kyseinen kuva aiheutti kuitenkin niin paljon kohua, että alkuperäinen kuva kaivettiin esiin. Katso molemmat kuvat sensuroituna tästä.

Emma Watson on nakuilujen sijaan tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa mallina. Hän on poseerannut näyttävissä mallikuvissa lehtien sivuilla ja muiden muassa Burberry-merkin mainoskampanjassa. Jatkossa hän aikoo kuitenkin keskittyä näyttelemisen ja mallintöiden sijaan pääasiassa opiskeluun Yhdysvalloissa.