Supermalli Miranda Kerr riisui paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on viime aikoina esiintynyt valokuvissa useampaankin otteeseen alastomana. Hänet nähtiin ilkosillaan esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa.

Nyt mallikaunotar poseeraa Victoria’s Secret -alusvaatteiden mainoskuvissa yläosattomissa pelkissä oranssinvärisissä alushousuissa. Katso kuvat tästä. Taannoin Mirandan sääret valittiin maailman parhaiksi. Hän on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli noin 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli nähdään nyt ensimmäistä kertaa poseeraamassa täysin alastomana. Aiemmin hänet on nähty poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Taannoiset XOXO-malliston mainoskuvat aiheuttivat keskustelua siitä onko Miranda Kerr jo liian laiha ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.