Lauri Tähkä & Elonkerjuu : Suudellaan

Singlet · Stara.fi

Suosittu kotimainen iskelmäpop-yhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu julkaisi syksyllä julkaistavalta uudelta levyltään maistiaisena kappaleen Suudellaan. Heinäkuun alussa julkaistu kappale on pohjalaiselta peruspoljennoltaan tuttua ja turvallista Tähkää.

Erityisesti Johannan viulu ja herran Tähkän käheä laulusoundi toimivat kappaleessa hyvin. Nyt kertosäkeeseen taustalle on mukaan tullut myös hieman pianoa, joka tuokin kappaleeseen aivan uutta voimaa. Kokonaisuutena biisi ei iske aivan edellisen levyn suurimpien hittien tavoin, mutta siitä huolimatta radiohitin status lienee varma.

Runsaan radiosoiton myötä biisi tullee iskostumaan suomalaisten mieliin, sillä tämän yhtyeen hitit sytyttävät usein hitaasti. Tästä huolimatta nyt ei mennä aivan niin tyylikkäästi kuin olisi voinut odottaa. Toivottavasti tulevalla levyllä on tätä iskevämpiä hittejä.

Pisteet 3/5