Sandra Bullock haluaa Top Gear -ohjelmaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear esittelee usein nimekkäitä julkkisvieraita, jotka ovat yleensä brittimiehiä. Lähiaikoina ohjelman vauhdikkaat juontajat voivat kuitenkin saada vierelleen naiskauneutta suoraan Hollywoodista.

Odottamaton ehdotus -elokuvan naispääosassassa pian Suomenkin valkokankailla nähtävä Sandra Bullock on nimittäin kertonut olevansa Top Gear -ohjelman suuri fani ja katsovansa jokaisen jakson yhdessä miehensä kanssa. Nyt hän haluaisi toteuttaa unelmansa ja päästä itse vierailemaan suositussa auto-ohjelmassa.

– Rakastan Top Gearia. Elän Top Gearille. Kerran kun katsoin erästä jaksoa he ahtoivat valtavan kokoisen miehen pienenpieneen autoon. Nauroin kyyneleet silmissäni, Sandra Bullock kertoi

Aiemmin ohjelman julkkisvieraina on nähty muiden muassa Mark Wahlberg ja Hugh Grant sekä naisten edustajana esimerkiksi näyttelijä Helen Mirren. Bullock ei siis ole kuitenkaan suosikkiohjelman ensimmäinen nimekäs naisvieras.

– Haluaisin päästä mukaan ”Tähti kohtuuhintaisessa autossa” osioon. Haluan tehdä sen. Näin Helen Mirrenin siinä ja se oli mahtavaa. Jonain päivänä tulen vielä vierailemaan Top Gearissa, vaikka näytänkin huonolta kypäräpäisenä.