Onko tässä jo liikaa? Jessica Bielin hurja laihdutus – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Biel on viime aikoina kertonut julkisesti olevansa liian seksikäs, jotta hänelle tarjottaisiin kunnollisia rooleja suuren budjetin elokuvissa. Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurusteleva neitokainen on siitä huolimatta poseerannut seksikkäissä kuvissa useiden lehtien sivuilla.

Kesän aikana Jessica Biel on ollut ilmeisesti laihdutuskuurilla, sillä hänen olemuksensa on kaventunut huomattavasti esimerkiksi viime keväästä. Terve pyöreys on vaihtunut luisevaan olemukseen. Katso kuvat tästä.

Syynä muodonmuutokseen voi tosin olla Jessican esittämä Sarah Brown -hahmon rooli maineikkaassa Guys And Dolls -musikaalissa, jota hän on harjoitellut ahkerasti. Biel on ollut treenaamassa Hollywood Bowl -areenalla ensi-iltansa 31. heinäkuuta saavaa esitystä jopa kahdeksan tuntia päivässä. Tuoreiden kuvien perusteella supertähti pitää hyvää huolta erityisesti nestetankkauksestaan.

Musikaalirooli tulikin Jessicalle kuin tilauksesta, sillä viime kuussa hän kertoi haaveilevansa siirtymisestä musiikkiuralle.

– Kukaan ei varmastikaan tiedä, että aloitin urani musiikkiteatterissa esittäen Annieta ja The Sound Of Musicia. Halusin olla Whitney Houston. Se oli unelmani, Jessica Biel kertoi Parade-lehden haastattelussa.