Rihanna esitteli rajun ”fiftaritukkansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Rihanna shokeerasi monet leikkauttamalla itselleen uuden kuontalon. Supertähden erikoinen hiustyyli ei saanut juuri kehuja, mutta nyt siitä on kuitenkin saatu työstettyä varsin näyttävä uusi look.

Rihanna kuvattiin eilen Lontoossa järjestetyssä Kunniattomat paskiaiset -elokuvan ensi-illassa. Punaisella matolla kuvaajille poseeranneesta laulajasta ja hänen kampauksestaan tuli hetkessä illan kohutuin puheenaihe. Kampaus lienee saanut inspiraationsa 50-luvun vastaavasta trendistä. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Rihanna joutui ravintolassa Jamie Foxxin vitsailujen kohteeksi ja neitokainen poistui suuttuneena paikalta. Samoihin aikoihin hän meni tahattomasti rikkomaan lakia tehdessään New Yorkissa tatuoinnin ilman asiaankuuluvaa lupakirjaa. Kunniattomat paskiaiset -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 4. syyskuuta 2009.