Sofia Sida : Party Freak

Singlet · Stara.fi

Aiemmin Sofia Zida -nimellä tunnetuksi tullut poppari täytti muutama vuosi sitten tanssilattioita upealla kappaleellaan Disco Mamazida. Nyt neitokaisen nimi on saanut uuden kuosin ja Sofia Sida julkaissut uuden singlensä.

Uutta albumia parhaillaan Ruotsissa työstävä Sida palaa julkaisurintamalle kepeällä Party Freak -poprallatuksella. Kappaleesta ei odotuksista huolimatta löydy minkäänlaista hittikoukkua tai muutakaan toimivaa yksittäistä osa-aluetta. Sofia Sidan taustalla kerrotaan olevan nimekäs joukko studiomuusikoita, mutta nyt heistä ei ole saatu juuri mitään irti.

Kesän bilebiisiksi mainostettu kappale ei nimittäin potki lainkaan, vaikka tyylilajina on soulahtava vokaalihouse, jonka pitäisi nimenomaan nostaa edes jonkin verran polvea. Lähinnä märältä lapaselta kuulostavan biisin soundit ovat jääneet viimeistään masteroinnissa pelkäksi läpihuutodiibadaabaksi, jota ei kykene kuuntelemaan paria kertaa enempää.

Toivottavasti Sofia Sidan tulevalle levylle olisi tulossa edes jonkin verran laadukkaampaa kauraa. Muussa tapauksessa levyä tuskin kannattaa Suomessa edes julkaista. Jenkkisuunnalla tämän tyylilajin k(a)uralle on edes jonkinlaiset markkinat.

Pisteet 1/5