Simpsonit-sarja saa nimekkäitä vieraita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on esitellyt vuosien varrella jaksoissaan kymmeniä nimekkäitä vierailijoita. Seuraavaksi listaan on tulossa muiden muassa supersuosittu brittiyhtye Coldplay.

Chris Martinin luotsaama yhtye on jo tehnyt sopimuksen vierailusta sarjan yhdessä jaksossa. Yhtyeen jäsenet esittävät siinä luonnollisesti itseään. Jakson tarinassa Homer Simpson tilaa Coldplayn tekemään yksityiskeikan perheelleen.

Suosikkisarjan 21. tuotantokauden vierailijana nähdään postuumisti vierailemassa myös äskettäin menehtynyt laulaja Eartha Kitt. Hän teki Simpsonit-roolinsa hieman ennen kuolemaansa. Uusi kausi alkaa Yhdysvalloissa syyskuussa. Aiemmin Simpsoneissa ovat vierailleet muiden muassa Michael Jackson, Rolling Stones, Green Day, Aerosmith ja U2.