Alastomat kaunottaret ihmetyttivät Los Angelesissa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka ranskalainen electrodance-yhtye Make The Girl Dance julkaisi verkossa musiikkivideon Baby, Baby, Baby. Video nousi nopeasti nettihitiksi, sillä siinä alastomat naiset nähdään kävelemässä Pariisin kaduilla.

Nyt samanlainen projekti on toteutettu lyhyemmässä mittakaavassa myös Yhdysvalloissa. Pariisilaisyhtyeen videota kopioiden Naked Girls Get Interrupted -nimisessä mainosvideossa nainen pysäköi autonsa, nousee siitä ja riisuu vaatteensa. Tämän jälkeen hän ottaa pienen ”ghettoblasterin” olalleen ja joukkoon liittyy kolme muuta alastonta kaunotarta. Myös videon kappale on parodia alkuperäisestä.

Lopulta neitokaisten keskelle tulee lihava mies, jonka verkkosivustoa videolla mainostetaan. Videon päätteeksi mies näkee kadulla pizzapalan, jota hän kumartuu noukkimaan naisten jatkaessa matkaansa. Katso video tästä. Tässäkin videossa intiimit paikat on peitetty mustilla palkeilla, joten parasta antia ovat sivustakatsojien ilmeet.