Pelottava muotimoka, Kylie Minogue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue tunnetaan yleensä varsin tyylikkäästi pukeutuvana supertähtenä, mutta ilmeisesti poikkeus korvaa säännön myös tässä tapauksessa. Nyt Kylie on nimittäin ikuistettu asussa, joka voisi toimia lähinnä Halloween-juhlissa.

Muotisuunnittelija Jean Paul Galtierin juhlissa eilen Pariisissa kuvattu Kylie Minogue oli pukeutunut kirkkaanpunaiseen kankaaseen ja laittanut jalkaansa MC Hammerilta lainatun mustan housuhameen ja mustat korkokengät. Ajatus oli ehkä jossain mielessä toimiva, mutta lopputulos hyppää rajusti silmille ja on suorastaan pelottavaa katsottavaa. Myös kaulakoru oli täysin eri sarjaa muun asun kanssa. Katso kuvat tästä.

Supertähteydestä askeleen tavisten joukkoon ottanut poppari nähtiin äskettäin tiskaamassa poikaystävänsä Andres Velencosan vanhempien omistamassa ravintolassa Espanjassa. Ravintolan asiakkaat olivat pudottaa juomansa tunnistaessaan heille juomia tarjoilevan laulajan, Daily Mail kertoi.

– Hän peitti hiuksensa huivilla ja pysytteli taka-alalla, jotta ihmiset eivät olisi tunnistaneet häntä. Illan mittaan sana alkoi kuitenkin levitä. Andresin perhe jumaloi häntä ja he tulevat hyvin toimeen. Kylie opettelee espanjaa ja kokkaamaan espanjalaisia ruokia.