Katy Perryn vetoketju paljasti rintavaon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä nilkkaansa oikean mansikka-tatuoinnin ja vasempaan rintaansa lisäksi leikkitatuoinnin ottanut poptähti Katy Perry on jälleen otsikoissa. Nyt vuorossa on kuitenkin kuvat, jotka otettiin tatuointeja edeltävänä päivänä.

New Yorkissa shoppaillut laulaja oli pukeutunut värikkääseen minimekkoon, jonka vetoketju alkoi navan alueelta ja jatkui ylhäältä ja takaa kiertäen takaisin. Tämän ratkaisun ansiosta asun antavuutta ja kaula-aukkoa voitiin säädellä helposti.

Tällä kertaa Katyn vetoketju oli kuitenkin varsin avonaisena, joten popparin rintavako oli hyvin esillä paikallisia paparazzeja houkuttelemassa. Katso kuvat tästä.

Tähden kantamista kauppakasseista päätellen New Yorkista jäi laulajalle käteen muutakin kuin tatuointeja. Kaupungin yöelämässä hän on pitänyt kuitenkin matalaa profiilia. Perry totesikin äskettäin haastattelussa pelkäävänsä, että liika juhliminen voi pilata hänen uransa.