Pate Mustajärvi kyykytti Pete Parkkosta oikein kunnolla – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Idol-finalisti Pete Parkkonen mokasi alkukesästä rajusti esiintyessään Pitkä kuuma kesä -televisio-ohjelmassa. Suorassa lähetyksessä Parkkonen lauloi Popedan samannimisen klassikkokappaleen, mutta ei muistanut kappaleen sanoja eikä edes rakennetta.

Esityksen videosta tuli nopeasti YouTube-hitti. Nyt Popeda ja Pete Parkkonen ovat viimein kohdanneet Nokialla järjestetyssä Tapsan Tahdit -tapahtumassa. Popedan keikalla lavalle kutsuttu Parkkonen sai osakseen yhtyeen kettuilua oikein olan takaa.

Häntä kyykytettiin näyttävästi lavalla kädet ja jalat sidottuna. Poppari pantiin lisäksi laulamaan uudelleen samaa kappaletta. Katso video tästä tai artikkelin alta. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska. Tällä kertaa sanat muistuivat mieleen ja yhtyeen keulahahmo Mustajärvi oli tyytyväinen esitykseen.

– Hyvät naiset ja herrat. Pete Parkkonen on saanut synninpäästön. Aplodit Petelle, Pate Mustajärvi totesi yleisölle kesken kappaleen.