Mitä tapahtui teinitähti Miley Cyrusin hiuksille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitseva teinitähti Miley Cyrus tekee samanaikaisesti menestyksekästä uraa televisiossa, valkokankaalla ja musiikkialalla. Kiireinen 16-vuotias ehtii kuitenkin kertoa kuulumisiaan useita kertoja päivässä Twitter-blogissaan.

Eilen illalla Suomen aikaa Miley oli käymässä kampaajalla Los Angelesissa. Kesken kampaamokäynnin näyttelijä-poppari lähetti blogiinsa valokuvan, jossa hän hiuksensa ovat kuin linnunpesä. Vielä tätä kirjoitettaessa Miley ei ollut julkaissut kuvaa projektin lopputuloksesta, mutta kuvassa tukkalaite on mitä ilmeisimmin keskeneräinen. Katso kuva tästä.

Stara tapasi äskettäin Los Angelesissa Hannah Montana -roolinsa myötä kansainväliseksi supertähdeksi nousseen nuoren tähden. Nuorisoidoli kertoi muiden muassa pitävänsä roolimallina olemisesta.

– Haluan ehdottomasti olla roolimalli ja haluan ihmisten voivan ottaa minusta mallia, koska se on osa työtäni ja rakastan sitä. On kuitenkin vaikea olla roolimalli myös vanhemmille. Toivon heidän ymmärtävän, että myös minä teen virheitä ja opin niistä niin kuin heidänkin lapsensa, Miley kertoi Staralle. Lue koko haastattelu tästä.