Näyttelijä Ashton Kutcher: ”Olen idiootti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Mooren kanssa nykyisin naimisissa oleva näyttelijä-tuottaja-ohjaaja Ashton Kutcher on paljastanut lehtihaastattelussa olevansa idiootti, joka ei välitä säännöistä ja joka tekee kaikesta mahdollisesta pilaa.

– Totuus on, että olen idiootti. Olen. Joskus en tee asioita sääntöjen mukaan. Sanon asioita, joita minun ei luultavasti pitäisi sanoa. Painan nappeja. Ansaitsen sen, että minua pidetään pilkkana. Minusta tuntuu, että olen peloton jos jostain vain voi tehdä pilaa, Ashton Kutcher kertoi Parade-lehden haastattelussa.

Aivan täysi idiootti Ashton Kutcher tuskin on, sillä menestyneen näyttelijäuran lisäksi hänen oman tuotantoyhtiönsä on niin ikään menestynyt mainiosti. Hän on tuottanut jo vuosia omaa Punk’d -ohjelmaansa ja näinä päivinä hän ryhtyy työstämään myös uutta televisiosarjaa, jota tähdittämässä nähdään muiden muassa juuri mielisairaalasta päässyt Mischa Barton.