Shakira alastomana musiikkivideollaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira yllätti pari viikkoa sitten palaamalla parin vuoden tauon jälkeen musiikkirintamalle uudella She Wolf -singlellään. Yllätys oli lähinnä uudistunut musiikkityyli, joka oli latinon sijaan perinteisempää discopoljentoa.

Shakira on muuttanut tyyliään tauon aikana ilmeisesti myös muuten kuin musiikkinsa osalta. Hänen She Wolf -kappaleensa musiikkivideo vaikuttaisi nimittäin olevan selvästi neitokaisen aikaisempia videoita rohkeampi. Häkkiin teljetty supertähti näyttää poseeraavan videollaan myös alastomana. Katso kuva tästä ja lisää materiaalia tästä.

Monet amerikkalais- ja brittilehdet ovat ihmetelleet moista rohkeutta, mutta tarkemmin katsoen popkaunotar ei kuitenkaan esiinny videollaan alastomana, vaan hänellä on yllään ihonvärinen body. Asun perimmäinen tarkoitus ei kuitenkaan taida jäädä kuvien ja videon perusteella epäselväksi. Videota onkin verrattu rohkeudessaan Katy Perryn, Lady Gagan ja Sugababesin vastaaviin tuotoksiin.