Jaime Pressly kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin My Name Is Earl -televisiosarjasta tuttu Jaime Pressly, josta käytetään joissain yhteyksissä myös nimeä Jamie Pressly, kuvattiin taannoin viettämässä aurinkolomaa Meksikossa yhdessä miesystävänsä kanssa. Nyt suhde on ottanut uuden merkittävän askeleen.

Maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalla 52. pari vuotta sitten komeillut kaunotar erosi viime marraskuussa Dj Eric Cubichesta, mutta on nyt kihlautunut uuden miesystävänsä Simran Singhin kanssa, Us Weekly uutisoi.

Suosikkisarjan lopettamisesta ilmoitettiin viime kuussa, ja asiaa sulatellakseen 31-vuotias kaunotar suuntasi etelänlomalle Cabon lomakohteeseen. Pariskunta kihlautui tiistaina San Diegossa sijaitsevassa Hard Rock -hotellissa. He eivät ole vielä päättäneet koska aikovat astella alttarille. Jaimella on Cubichen kanssa kaksivuotias Dezi-poika.