Kanye West: ”En ole Popin kuningas!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West nousi muutama päivä sitten otsikoihin, kun viihdelehdissä uutisoitiin hänen nimenneen itsensä Michael Jacksonin manttelinperijäksi, eli Popin kuninkaaksi. Nyt West kiistää nämä väitteet perättöminä.

Blogissaan kirjoittamassaan viestissä Kanye West kertoo olevansa raivoissaan kommenteista, jotka on tehty hänen nimissään.

– Minusta tuntuu pahalta, kun ihmiset luulevat että minä olisin ollut niin korni että olisin sanonut jotain tuollaista kuolleesta idolista ja legendasta. En ole sanonut sellaista, enkä mitään muutakaan. Kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa internetiin ja maailma uskoo sen. En ole puhunut lehdistölle enkä televisiolle tai tehnyt mitään muutakaan markkinointia, Kanye kirjoittaa.

– Olen lakannut juoksemasta kuuluisuuden perässä. Kuuluisuus on kuin tupakka, mutta ilman varoituksia. Käytämme itseämme hyväksi ja sahaamme omaa oksaamme. Se tuhoaa monet ihmiset, kuten myös Popin kuninkaan. Uskon, että tämä ei ollut viimeinen minun nimissäni annettu lausuma, mutta tämä on viimeinen kerta kun puolustan itseäni.