Mikä bikinipeppu Katy Perry

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry esiintyi vielä puoli vuotta sitten lähes päivittäin otsikoissa toinen toistaan rohkeampien esiintymisasujensa merkeissä, mutta jäi pian kollegansa Lady Gagan jalkoihin. Kuukausien hiljaiselon jälkeen I Kissed A Girl -tähti on kuitenkin palannut otsikoihin.

Viime päivinä Katy Perry on kuvattu useaan otteeseen bikineissä ja hän on itsekin julkaissut omia bikinikuviaan ja alastonkuviaan blogissaan. Nyt suosikkilaulaja on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä Miamissa, Floridassa.

Vaaleanpunaisiin bikineihin pukeutunut poptähti ei tyytynyt vain makoilemaan omalla paikallaan, vaan hän nautti olostaan myös käveleskelemällä ympäri ranta-aluetta, jolloin paparazzit saivat ikuistettua hänet useammastakin suunnasta. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.