Festariturma: 75 loukkaantunut – Kevin Costner hengenvaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kesän tähän mennessä vakavimmasta festariturmasta, kun Camrosessa, Kanadassa, viikonloppuna järjestetty Big Valley Jamboree -tapahtuma keskeytyi traagisesti lauantaina.

Tapahtuman jättimäinen telttarakennelma romahti kesken illan esiintymislavan puoleisesta päädystä. Vielä eilen loukkaantuneiden määräksi kerrottiin viisitoista, mutta nyt lukema on noussut jo peräti 75:een. Yksi ihminen on lisäksi kuollut saamiinsa vammoihin.

Entertainment Tonight -julkaisun mukaan kohtalokas romahdus tapahtui kovan myrskytuulen takia lauantai-iltana vain hetkeä ennen kuin näyttelijä-laulaja Kevin Costnerin oli määrä nousta lavalle esiintymään yhdessä Modern West -yhtyeensä kanssa. Kaksi Costnerin yhtyeen jäsentä loukkaantui lievästi ja joutui käymään sairaalassa. Myös supertähti itse oli hengenvaarassa.

– Olemme surullisia ihmishengen menetyksestä päivänä, joka vaikutti hyvin lupaavalta, mutta muuttui niin pahaksi niin nopeasti. Toivomme voivamme palata Albertaan lähiaikoina auttamaan tästä toipumisessa, Costnerin tiedottaja kommentoi julkaisulle.