Hiphop-tähti tuupertui lavalle kesken keikan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Drake nousi toukokuussa otsikoihin, kun hänen väitettiin seurustelevan r&b-laulaja Rihannan kanssa. Drake kiisti tuolloin väitteet perättöminä. Nyt hän on tuupertunut lavalle kesken keikan.

Camdenissa, New Jerseyssä, yhdessä Lil Waynen ja Young Moneyn kanssa America’s Most Wanted -kiertueella esiintymässä ollut Drake nousi lavalle esittämään kappaleensa Best I Ever Had. Yleisö ehti kuitenkin kuulla kappaleesta vain muutaman sekunnin, kunnes artisti tuupertui yllättäen lavalle.

Lil Wayne jatkoi kappaleen loppuun, kun Drake jouduttiin kantamaan kiertuehenkilökunnan toimesta lavan taakse toipumaan. Drake on viime aikoina kärsinyt polvivammasta, jonka uskotaan olleen tapauksen taustalla. Katso video tapauksesta tästä tai artikkelin alta.

Ilmeisesti polvi ei kuitenkaan vammautunut kaatumisessa enempää. Hetkeä myöhemmin artisti nimittäin bloggasi Twitterissä olevansa kunnossa.

– Olen makaamassa bussissa. Menen leikkaukseen myöhemmin tällä viikolla, mutta nyt jalat jo kantavat, Drake kirjoitti faneilleen.