Jessica Simpson ”pää jäässä” Hollywoodin yössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Simpson on viime aikoina viettänyt yöelämän saralla hiljaiseloa, sillä tähti on naukkaillut juhlajuomia kohtuudella. Poikaystävä Tony Romo jätti Jessican pari viikkoa sitten syntymäpäivien aattona, ja eilen illalla hanat lopulta aukesivat.

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson osui nimittäin paparazzien tähtäimiin Hollywoodissa hänen poistuessaan julkkisten suosimasta Katsuya-ravintolasta. Jessica oli ollut viettämässä iltaa ravintolassa yhdessä pikkusiskonsa Ashleen kanssa. Katso kuvat tästä.

Kosteissa merkeissä juhlinut Jessica tarvitsi kohteliaan herrasmiehen taluttamaan häntä autolleen ja auttamaan myös autoon nousemisessa. Lopulta julkkistähti nousi menopeliin ja ryhtyi flirttailemaan ympärillä pyöriville paparazzeille.