Big Brother -lähtölaskenta alkoi

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman seuraava kausi käynnistyy televisioruuduissa keskiviikkona 26. elokuuta. Ohjelman viidennen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa juontaja Vappu Pimiä esittelee uudet asukkaat ja lähettää heidät taloon.

Subin netissä ja kaapelissa BB-talon tapahtumia voi katsella jo tiistai-iltana reaaliaikaisesti, kun talon uusi elämä alkaa. Asukkaiden elämää seurataan joka ilta aina marraskuun loppuun asti, jolloin nähdään kuka heistä voittaa 50.000 euroa.

Sunnuntaisin katsojat äänestävät Vapun juontamassa suorassa Big Brother Talk Showssa yhden asukkaan ulos. Arki-iltojen Big Brother Extrassa uusi juontaja Jani Toivola kertoo talon tuoreet uutiset ja kommentoi tapahtumia vieraiden kanssa.

Ennen kuin uudet asukkaat ja uusi talo paljastetaan, Subilla esitetään dokumentti kevään asukasvalinnoista Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Big Brother: Asukkaaksi taloon? nähdään sunnuntaina 23. elokuussa kello 19.30.

Big Brotheria seurasi viime vuonna joka ilta keskimäärin 380.000 katsojaa, ja sunnuntaiset häätölähetykset keräsivät aina yli puolen miljoonan yleisön. Tamperelaisen Anniina Mustajärven selviytymistä voittajaksi todisti jopa 676.000 katsojaa.