Seksikäs 90210-kaunotar kirmaili rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord on noussut kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Helmikuussa McCord poseerasi rohkeissa kuvissa GQ-lehden sivuilla, ja sittemmin paljasti rintansa tahattomasti juostessaan rannalla, paljasti vahingossa jalkovälinsä. ja poseerasi hulppeissa Op Campus Guiden julkkisjuhlissa.

Nyt julkkiskaunotar on kuvattu viettämässä vapaapäivää muutamien ystäviensä kanssa rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Bikineissä auringosta nauttinut tähti keimaili kameroille ja kirmaili myös rantavedessä. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.