Demi Mooren ja Ashton Kutcherin lentokone teki hätälaskun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-pariskunta Demi Moore ja Ashton Kutcher joutuivat torstaina tukalaan tilanteeseen, kun heidän yksityinen suihkukoneensa joutui yllättäen tekemään hätälaskun Las Vegasin lentokentälle.

Alustavien tietojen mukaan syynä oli moottorin ylikuumeneminen. Pariskunta oli matkalla New Yorkiin. He olivat Las Vegasissa juhlimassa Ashtonin uusimman Spread-elokuvan ensi-iltaa. Kukaan ei loukkaantunut hätälaskussa, joka sujui hyvin.

Molemmat julkkistähdet kertoivat asiasta ensimmäisenä Twitter-blogeissaan.

– Lentokoneeni joutui juuri tekemään hätälaskun. Moottori ylikuumeni. Paloautoja on joka paikassa, Ashton kirjoitti.

– Je, Las Vegas on aina seikkailu. Hätälaskut ja kaikki, Demi puolestaan vitsaili.

Demi Moore julkaisi omassa blogissaan myös kuvia tilanteesta. Toisessa kuvassa näkyvät lentokoneen vierellä olevat paloautot. Toisessa kuvassa Demi ja Ashton halaavat jo toisiaan lentokoneen sisällä, kun tilanne on jo ohi.

Demi kertoi kuluneella viikolla vaihtavansa virallisen nimensä häälahjana Ashtonille. Demi Moore on siis lähiaikoina Demi Kutcher. Tätä nimeä hän on tosin käyttänyt blogissaan alusta saakka, mutta nyt hän on ottamassa miehensä sukunimen myös virallisesti.