Chanelle Hayes otti yliannostuksen – taisteli hengestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Big Brother -julkkis Chanelle Hayes on kiidätetty sairaalahoitoon otettuaan viime yönä yliannostuksen kipulääkkeitä. Hän on edelleen hoidettavana Pinderfieldsin sairaalassa kotinsa lähistöllä.

Yliannostus oli ilmeisesti tahallinen, ja siihen johti realitykaunottaren ero poikaystävä, 22-vuotiaasta Middlesbroughin joukkueen jalkapalloilija Matt Batesista, The Sun uutisoi. Yliannostusta edelsi lehden saamien tietojen mukaan pariskunnan välinen raju riita.

Tämän jälkeen 21-vuotias Hayes otti suuren määrän kipulääkettä ja joi päälle punaviiniä. Batesin kerrotaan olevan sairaalassa Chanelle Hayesin luona. BB-tähden tilasta ei ole annettu tietoja. Viime kuussa Espanjassa lomaillut pariskunta on seurustellut alkuvuodesta saakka. Suhde on kuitenkin viime aikoina rakoillut.

– Chanellella on ollut miesongelmia Mattin kanssa. He ovat riidelleet paljon. Hän otti kipulääkettä ja punaviiniä koska oli tuskastunut siitä kuinka huonosti hänen asiansa ovat, lähde kertoi lehdelle.

Viime kuussa Chanelle Hayes ja Lucy Pinder nakuilivat yhdessä brittiläisen Nuts-lehden sivuilla. Kaunottaret esiintyivät lehden “Naked Babies on Holiday” -teemanumerossa.