Jessica Alba peppu pystyssä beachillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Hollywood-kaunotar Jessica Alba on palannut rantakuviin pitkän tauon jälkeen. Nyt supertähden seksikkäitä bikinikuvia on julkaistu verkossa lisää.

Perheen vuosi sitten syntynyt esikoinen Honor Marie oli tällä kertaa jäänyt kotiin, kun Jessica Alba ja hänen miehensä Cash Warren suuntasivat Malibun rannalle pulahtamaan vilvoittavaan veteen. Uusissa kuvissa Jessica nähdään myös palvomassa aurinkoa rantahiekalla. Katso kuvat tästä.

Lähes vuoden äitiysvapaan jälkeen Jessica Alba on jo palannut takaisin töiden pariin. Osa tulevista elokuvarooleista on jo julkisia, mutta vielä ei ole täyttä varmuutta millaisia rooleja häneltä voidaan seuraavaksi odottaa. Alba itse vihjaisi taannoin yllättävänsä faninsa perin pohjin.

– Olen työskennellyt kovasti muutaman uuden projektin parissa ja toivon, että te tulette pitämään niistä. Yritän kovasti saada itsestäni irti enemmän kuin normaalisti. Palaan pian ja kerron lisää yksityiskohtia, Jessica kirjoitti aiemmin MySpace-blogissaan.

Internet Movie Databasen mukaan Alballa olisi parhaillaan työn alla elokuvat Valentine’s Day, The Killer Inside Me ja An Invisible Sign of My Own, joista viimeksi mainitun uskotaan saavan ensi-iltansa vielä tämän vuoden lopulla. Muut kaksi päätyvät valkokankaalle vasta ensi vuonna.