Jessica Simpson veti jälleen kunnon kännit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Simpson vietti alkuvuoden yöelämän saralla hiljaiseloa, sillä tähti naukkaili juhlajuomia kohtuudella. Poikaystävä Tony Romo jätti Jessican kolme viikkoa sitten syntymäpäivien aattona, ja sen jälkeen hanat lopulta aukesivat.

Viime viikolla näyttelijä-laulaja Jessica Simpson oli ollut viettämässä erittäin kosteaa iltaa Katsuya-ravintolassa yhdessä pikkusiskonsa Ashleen kanssa. Jessica jouduttiin illan jälkeen taluttamaan autoonsa, mutta hän oli hyvällä tuulella ja flirttaili innokkaasti paparazzeille.

Toissailtana tapaus uusiutui, kun Jessica Simpson nähtiin ystäviensä kanssa juhlimassa Ken Paven syntymäpäiviä Hollywoodissa. Tälläkin kertaa poppari nautti juhlajuomaa selvästi enemmän kuin kohtuullisen määrän. Lopulta illan juhlakalu päättikin saattaa Jessican tämän autolle. Katso kuvat tästä.