Madonna floppasi pahasti Sloveniassa – asia yritettiin salata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna esiintyi torstaina Helsingissä loppuunmyydylle areenalle, jossa keikkaa seurasi huimat 85.000 katsojaa. Toisin kuinkin kävi Sloveniassa, jossa konsertti jouduttiin perumaan heikon lipunmyynnin takia.

Madonnan oli määrä esiintyä Sticky & Sweet -kiertueellaan Ljubljanassa 20. elokuuta, mutta eilen konsertti päätettiin kuitenkin perua. Konserttijärjestäjä Live Nationin edustaja Laszio Borsos väitti lehdistölle, että peruuntuminen ei johtunut missään nimessä lipunmyynnistä, vaan ”yllättävistä logistisista ongelmista”.

Lehdistön Sloveniasta saamat tiedot osoittavat kuitenkin aivan muuta. Reuters-uutistoimiston mukaan syynä peruuntumiseen oli nimenomaan lippujen äärimmäisen heikko menekki. Peruutettuun konserttiin oli myynnissä peräti 63.000 lippua, joista perjantaihin mennessä oli myyty vain vaivaiset 7.000 kappaletta. Näin ollen 56.000 tikettiä odotti vielä ottajaansa.

Konsertti oli siis floppaamassa pahasti ja järjestäjät katsoivat siksi parhaaksi perua koko tilaisuuden tappioiden minimoimiseksi. Myös poptähden verkkosivuston tiedot viittaavat samaan suuntaan. Sivuston mukaan vain yksi kahdestatoista tulevasta konsertista, Ruotsin Göteborgin keikka, on etukäteen loppuunmyyty. Muualla Euroopassa Madonna ei siis kiinnosta kuten Suomessa.