Beyonce liekeissä kuumassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti News Of The World uutisoi tänään Beyoncen harvinaisen jännittävästä viikosta. Supertähti on kokenut viikon aikana kovia, sillä hänelle tappouhkauksia lähetellyt mies saatiin viimein pidätettyä.

37-vuotias detroitilainen Leon Desmond Barrett lähetti Beyoncelle vuodesta 2006 lähtien kaksitoista uhkauskirjettä. Niissä hän uhkasi sekä Beyoncen että tämän aviomiehen, hiphop-tähti Jay-Z:n henkeä.

Poliisi pääsi viimein miehen jäljille ja nyt hän on telkien takana odottamassa tuomiotaan. Beyoncen jännitys jatkuu kuitenkin edelleen, sillä tänään selviää hänen uuden Sweet Dreams -singlensä menestys hittilistoilla. Synkkä viikko voi siis saada vielä valoisan päätöksen. Kappaleen voi kuunnella alla olevasta videosta.

Lehden kuvassa Beyonce poseeraa kirjaimellisesti tulikuumassa nahka-asussa. Katso kuva tästä.