Skandaali: Teinileffan kaunotar alasti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa vampyyrikaunotarta esittävä Ashley Greene on viime viikkona nähty viihdelehtien sivuilla sekä bikineissä että muuten vähissä vaatteissa. Nyt vähäisetkin vaatteet ovat saaneet kyytiä, sillä kaunottaren alastonkuvat ovat päätyneet internetin syövereihin.

Alice Cullenin roolia vampyyrirainassa näyttelevä Ashley Greene poseeraa vielä tuntemattomasta syystä julkisuuteen vuotaneissa valokuvissa täysin alastomana. Osassa kuvia hän paljastelee ja puristelee rintojaan ja yhdessä kuvassa näkyvät kaikki intiimit ruumiinosat. Katso kuvat tästä.

Tapaus tulee vain viikko sen jälkeen, kun Disney-leffojen tähti Vanessa Hudgensin vuosia vanhat samankaltaiset alastonkuvat päätyivät verkkoon. Nakuskandaali oli Vanessalle jo toinen parin vuoden sisään.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodissa. Hän aloittaa vielä tämän kuun aikana kolmannen Twilight-elokuvan kuvaukset. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.