Beyonce : Sweet Dreams

Singlet · Stara.fi

Maailman suosituimpien r&b-tähtien joukkoon lukeutuva Beyonce Knowles julkaisee nyt uuden singlensä Sweet Dreams. Viime viikolla julkaistu single tullee nostamaan supertähden useampienkin hittilistojen kärkeen, sillä kyseessä on todella hieno raita.

Biisi on pohjiensa osalta nykytrendin mukaisesti varsin yksinkertainen, mutta taustalta löytyy myös kappaleen tunnelmaa hienosti aika-ajoin tukeva piano sekä särmää tuova ”synasäksätys”. Muutenkin soundit ovat tätä päivää ja ajan hermolla.

Kappaleen parasta antia on kuitenkin ehdottomasti Beyoncen laulu ja siinäkin lähinnä laulumelodia. Se on nimittäin alusta loppuun täydellisyyttä hipovaa, ja koukkua riittää takuulla suuremmaksikin hitiksi. Kokonaisuutena Sweet Dreams on todella tyylikäs singlelohkaisu, jollaisia Beyoncen ura juuri tällä hetkellä tarvitseekin. Houseversioita odotellessa…

Pisteet 5/5