Scooter : J’Adore Hardcore

Singlet · Stara.fi

Vuosikymmenen alussa myös suomalaisia tanssilattioita täytti kiitettävästi Planet Funkin hittibiisi Chase The Sun. Nyt kappale on saanut uuden muodon kierrätysdancea esittävän Scooter-yhtyeen käsissä. Hardcoresta kappale on kuitenkin yhtä kaukana kuin onnistunut paluu Timo Tolkista.

Tuttuun Scooter-tyyliin soundimaailma on pääosin samaa kuin se oli jo 1990-luvun puolivälissä yhtyeen noustessa pinnalle. Vanhan sanonnan mukaan toimivaa kaavaa on turha muuttaa, mutta saksalaiset voisivat edes hieman päivittää soundejaan.

Tällä kertaa kappale on kokonaisuutena keskinkertainen täyteraita, joka kuitenkin tanssittaa takuulla esimerkiksi Nivalan Tuiskulassa ja Köyliön Lallintalolla. Kovinkaan laadukkaaksi biisiksi tätä ei voi kuitenkaan kehua, sillä muualta lainattu teema toimii nyt edellistä esittäjää heikommin erityisesti ”mieskuoron” korvatessa kappaleen sinänsä aivan toimivan synamelodian.

Pisteet 2/5