Miley Cyrusin tankotanssi jo liian seksikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa supersuosiota nauttiva näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on nykyisin myös maailman eniten ansaitseva nuori tähti. Viime vuonna hän julkaisi itsestään rohkeita poseerauskuvia, vaikka oli tuolloin vasta 15-vuotias. Tällä hetkellä 16-vuotias tähti on jälleen nostattanut kulmakarvoja.

Taannoin yläosattomissa Vanity Fair -lehden kannessa kohahduttanut Miley nähtiin sunnuntaina esiintymässä Teen Choice Awards -tapahtumassa, ja tuolloin lavalta löytyi myös strippareiden yleensä käyttämä tanko, joka oli tosin naamioitu jäätelökärryn tolpaksi.

Britney Spears kuvattiin taannoin tankotanssimassa yläosattomissa, ja nyt myös Miley Cyrus on aiheuttanut keskustelua seksikkäällä tankotanssillaan. Teinitähti ymmärsi kuitenkin pitää vaatteet yllään. Tankotanssi aiheutti ihmetystä osin myös siksi, että myös palkintogaalan yleisö koostui pääosin Mileyn ikäisistä teinitytöistä ja -pojista. Katso kohua aiheuttaneet kuvat tästä.

Mileyn fanien joukossa on myös runsaasti nuoria poikia, joiden seksisymboliksi ja päiväuneksi Miley on muodostunut. Hän kertoi äskettäin viihdelehti Staran haastattelussa, ettei kuitenkaan pidä itseään seksisymbolina.

– En ehkä ajattele sitä kovin usein. En pidä itseäni seksisymbolina, mutta toisaalta se on jotenkin aika coolia. Se pitää kai poikaystäväni varpaillaan, Miley kertoi Staralle.