Katerine : Ayo Technology

Singlet · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent julkaisi taannoin Ayo Technology -nimisen singlen, josta tuli nopeasti hitti. Kappaleessa vierailivat Justin Timberlake ja tuottaja Timbaland. Nyt kappaleesta on julkaistu jo useampiakin versioita. Tarkastelussa on Katerine-nimisen artistin näkemys.

Ensin kappaleen työsti uusiksi Milow, jonka kaunis akustinen versio on soinut kesän aikana varsinkin radioissa. Katerine tarjoaa hieman tanakampaa näkemystä, kun biisistä on tehty aavistuksen danceen kallistuva versio. Kappaleen radioversio on ”puoliakustinen” veto, joka alkaa Sunclubin Fiesta-klassikon hengessä. Latinokitara tuo hienon säväyksen, kuten myös Milow’n versiossa.

Kappaleen varsinainen koukku tulee odotetusti kertosäkeessä, sillä se kuulostaa mainiolta myös heleällä naisvokaalilla esitettynä. Radioversio on kepeä tanssiversio, mutta singlellä on mukana myös tanakammalla biitillä varustettu SR Remix, joka potkii jo hieman paremmin ainakin alapään osalta. Tässä on alkuperäisen kappaleen tavoin todella potentiaalinen hittibiisi, jota tullaan kuulemaan runsaasti syksyn aikana.

Pisteet 4/5