Spankers : Sex On The Beach

Singlet · Stara.fi

Yksi loppukesän suosituimmista hiteistä Etelä-Euroopan aurinkorannoilla on ollut Spankers-nimisen projektin kappale Sex On The Beach. Artistista tai yhtyeestä ei ole juuri tietoja herunut, vaikka biisistä on tehty jo hauska mash-up Madonnankin kanssa.

Nyt keskitytään kuitenkin alkuperäiseen viisuun. Kappaleen perusteema soundeineen on lainattu hieman muokaten Alex Gaudinon parin kesän takaisesta Destination Calabria -tanssihitistä. Tähän tunnelmaan on lisäksi yhdistetty Bob Sinclar -osaston vokaaleja, jolloin on saatu kursittua kokoon uusi tanssiraita.

Kierrätys onkin kannattanut, sillä Sex On The Beach toimii monellakin osa-alueella hyvin. Se on huudatuksineen tarpeeksi korni kolahtaakseen klubien jurriseen teiniyleisöön, mutta tanssittaa samalla myös hieman kokeneempaa polvennostajaa. Biisissä kuullaan siis perinteistä bilehuudatusta, jotka kuitenkin keskeyttävät pari kertaa tanssilattiatunnelman. Onneksi pian mennään taas kädet ilmassa ”To the clubs, to the discos….”

Muiden rippeistä koottu tilkkutäkki-kappale ei ole kokonaisuutena mikään mestariteos, mutta hitti se kuitenkin on ja tulee syksyllä täyttämään tanssilattioita enemmän tai vähemmän. Luultavasti enemmän.

Pisteet 4/5