Lady Gaga -peniskohu paisuu – katso kohukuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime viikolla vieraillut suosikkipoptähti Lady Gaga on joutunut taannoisen valokuvan johdosta varsin erikoisen huhumyllyn keskiöön. Viime viikolla julkisuudessa esitettiin väitteitä, joiden mukaan Stefani Germanotta -nimisellä poptähdellä olisi myös miehen sukupuolielimet, eli että hän olisi hermafrodiitti.

Poptähti ei ole ottanut asiaan kantaa, mutta monet viihdejulkaisut ovat pyrkineet saamaan todisteita asiasta. Tänäänkin asiasta on uutisoitu useissa amerikkalaisissa julkaisuissa. Esimerkiksi E! Online -julkaisu vaatii nyt laulajaa antamaan asiasta lausunnon väitteiden vahvistamiseksi tai kiistämiseksi.

Hermafrodiittin puolesta puhuu kyseinen Glastonburyn festivaaleilla ikuistettu varsin epämääräinen videotallenne, joka löytyy tästä, jonka noin minuutin kohdalla laulajan jalkovälissä näkyy jotain epämääräistä. Asian puolesta puhuu lehden mukaan myös tähden paljastus biseksuaalisuudesta, vaikka asioilla ei olekaan mitään yhteyttä toisiinsa. Kolmas erittäin kyseenalainen seikka on väite, jonka mukaan laulaja olisi itse paljastanut asian.

– En ole siitä nolostunut, mutta en vain huutele asiasta kaikille. Minulla on sekä miehen että naisen sukupuolielimet, mutta pidän itseäni naisena. Tämä on minusta hyvä mahdollisuus saada muut samassa tilanteessa olevat hyväksymään vartalonsa. Olen seksikäs ja olen kuuma, Lady Gagan väitetään sanoneen.

Näiden ”todisteiden” ja edellä mainitun lausunnon todenperäisyydestä ei ole kuitenkaan esitetty mitään todellista näyttöä. Myös laulajan manageri on kiistänyt väitteet perättöminä ja täysin naurettavina. Ammatillisessa mielessä Lady Gaga lienee kuitenkin tyytyväinen kohuun, jonka merkeissä hän on saanut huimasti lisää palstatilaa.