Aerosmith peruutti koko kiertueen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler putosi esiintymislavalta kesken konsertin Sturgis Motorcycle Rally -tapahtumassa, Etelä-Dakotassa.

Laulaja putosi noin kahden metrin korkeudelta päälleen maahan, ja hän sai vammoja päähänsä, olkapäähänsä ja niskaansa. Hänet kiidätettiin helikopterilla sairaalaan. Yhtye perui heti onnettomuuden jälkeen pari seuraavaa keikkaansa, mutta nyt koko turnee on jouduttu perumaan.

Tylerin saamat vammat ovat niin vakavia, ettei hän kykene nousemaan lavalle enää tämän kesän aikana. Laulaja voi jo paremmin, mutta siitä huolimatta yhtye ilmoitti torstaina päätöksestään perua kiertueen loput keikat. Lääkärien mukaan 61-vuotias rocktähti tarvitsee nyt aikaa parantua kunnolla.

Eilen julkaistussa Tylerin omassa tiedotteessa hän kiitteli vuolaasti poliiseja, ensiapua, sairaalahenkilökuntaa senä helikopteria, joka sai hänet ”pois sieltä ennen kuin vuoti kuoliaaksi.” Samalla hän kiitti onneaan siitä, ettei hänen niskansa murtunut putoamisessa.