Paljastiko Johanna Tukiainen pikkuveljensä piratismin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa loppukesällä pitänyt kohublondi Johanna Tukiainen on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa Tukholmassa. Näinä päivinä Milanoon lentävä julkkistähti on kirjoittanut kuulumisiaan Seiskan blogiinsa.

– Olen käynyt täällä eri treffeillä joka päivä ja miehet vaikuttavat erittäin tyylikkäiltä ja kansainvälisiltä! :) Sääkin on lämmin kuin etelässä, ei tee paljon mieli matkustaa ulkomaille, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

Tukholmaan vietynyt Tuksu kertoi kaipaavansa Helsingistä kahta asiaa; Julia-siskoaan ja Rokkarille Morsian -televisio-ohjelmaa. Reissaamisestaan huolimatta Johanna kaipaa Keski-Suomen kesätunnelmaa. Samalla hän tuli paljastaneeksi, että hänen veljensä on ladannut tietokoneelleen tuhansia elokuvia.

– Olen tyytyväinen tähän päätökseen, etten tänä kesänä lähtenyt mihinkään etelään, sillä kesä on niin kuuma! Meidän kesähuvilalla Keski-Suomessa oli myös aivan ihanaa vain saunoa ja uida rakkaan perheeni kanssa! :)

– Pikkuveljeni Joelin 16v. kanssa olemme katsoneet joka ilta kauhuelokuvia, Joel on ihan mielettömän hyvä tietokoneiden kanssa ja hän on ladannut tuhansia eri leffoja koneelleen, Tuksu paljastaa veljensä harrastuksen.

Tukainen ei kuitenkaan kerro mistä ja miten elokuvat on ladattu, joten kyseessä voi olla myös täysin laillinen ”tuhansien elokuvien” lataaminen. Silloin latausten hinta olisi tosin aikamoinen.