Mihin rintaliivisi jäivät Mischa Barton?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien pukeutumisen ykköstrendi on tänä kesänä ollut suvereenisti rintaliivien jättäminen kotiin. Lukuisat naistähdet toistensa perään ovat poseeranneet kuvissa, jotka ovat kuin vuodelta 1968.

Tällä kertaa tässä trendiasussa on kuvattu juuri mielisairaalassakin hoidettavana ollut näyttelijä Mischa Barton, joka kuvattiin New Yorkin Manhattanin kaduilla mustaan läpikuultavaan paitaan pukeutuneena. Luonnollisesti paita paljasti edellä mainituista syistä myös tähden rintavarustuksen. Katso kuva tästä.

Tämän ”pitkät päällä” trendin aallonharjalla ovat viime aikoina Mischan lisäksi ratsastaneet myös muiden muassa Lindsay Lohan, Jennifer Aniston, Kristen Stewart, Heather Graham, Victoria Beckham, Christina Ricci, Lady Gaga, Rihanna, Charlize Theron ja Ciara. Rintaliivikauppiaiden kannattaisi ehkä hiljalleen reagoida siihen, että idolit eivät enää käytä heidän tuotteitaan.

Taannoin juopottelunsa merkeissä lähes päivittäin otsikoissa ollut Mischa Barton haettiin poliisien avustamaan pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle. Sairaalavisiitin takia hän ei päässyt uuden Homecoming-elokuvansa ensi-iltajuhliin, mikä suututti leffapomot. Nyt hän kuvaa kuitenkin jo uutta televisiosarjaa, jonka tuottajana toimii Ashton Kutcher.