Entinen lapsitähti rintaliivittömään julkkisjoukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkispiireissä on viime viikkoina yleistynyt huimasti uusi trendi, josta alusvaatevalmistajat eivät varmasti ole mielissään. Lukuisat supertähdet ovat nimittäin poseeranneet ilman rintaliivejä niin mainoksissa kuin gaalailloissa ja paparazzikuvissakin.

Nyt esimerkiksi Britney Spears, Heather Graham, Charlize Theron ja Victoria Beckham ovat saaneet joukkoonsa näyttelijä Christina Riccin. Aiemmin tässä kuussa kihlatustaan Owen Benjaminista eronnut Ricci on nyt poseerannut ilman rintaliivejä ja ohuessa violetissa paidassa. Katso kuva tästä.

29-vuotias Christina Ricci tuli tunnetuksi The Addams Family -suosikkisarjan lapsitähtenä Wednesday Addamsin roolissa. Sittemmin Ricci on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, joista mainittakoon The Ice Storm, Monster, Black Snake Moan, Penelope ja Speed Racer.