Madonna : Celebration

Singlet · Stara.fi

Ajankohtaisia trendejä aina tiiviisti seurannut ja niitä itsekin luonut Madonna julkaisee nyt uuden kokoelmansa kylkiäisenä uuden singlen nimeltä Celebration. Kyseessä on varsin pitkälle edellisen Hard Candy -albumin linjaa seuraava kappale.

Jos vahvasti electrovaikutteinen Hard Candy oli yksi Madonnan uran tyylikkäimmistä ja tarttuvimmista albumeista, kuuluu myös uusi single tähän samaan sarjaan. Biisin soundimaailma hipoo täydellisyyttä, ainakin mikäli kuulija on lainkaan kallella konemusiikin suuntaan. Kappale edustaa suhteellisen perinteistä dancesoundia, mutta Madonnan uskomaton ja hyvin tunnistettava vokaalipuoli saa jo itsessään ihon kananlihalle.

Lisäksi jokainen soundi kappaleen alusta loppuun on hiottu millintarkasti kohdalleen. Kappaleen varsinainen koukku löytyy kuitenkin kertosäkeestä, joka ei siitä huolimatta yllä tarttuvuudessaan aivan muiden viimeaikaisten Madonna-hittien tasolle.

Pisteet 5/5