Ashton Kutcherin raju laihdutuskuuri playboyksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan valkokankailla ympäri maailmaa nähtävän L.A. Gigolo -elokuvan päätähti Ashton Kutcher on paljastanut joutuneensa rajulle laihdutuskuurille roolihahmoaan varten.

Rutiköyhää naistenkaatajaa näyttelevä Kutcher joutui kärsimään laihtuakseen tarpeeksi. Lopulta hän antoi itsensä syödä vain yhden lämpimän aterian päivässä. Hän käskettiin pudottaa viisi kiloa, mutta laihduttamisen kanssa tuli lopulta kiire, People-lehti uutisoi.

Syynä suosikkitähden lihomiseen ei ollut kuitenkaan Demi Mooren kanssa nautitut herkut, vaan hänen edellinen roolinsa elokuvassa Personal Effects. Siihen Ashton joutui puolestaan nostamaan painoaan, koska esitti showpainijan roolia. Sopimus L.A. Gigolosta tehtiin heti painijaelokuvan kuvausten valmistuttua, joten Ashtonilla oli kiire pudottaa painonsa taas playboy-lukemiin.