Esiintymisasu paljasti Lily Allenin rinnat Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hittikappaleidensa lisäksi myös paljastuksillaan otsikoissa lähes päivittäin paistatteleva poptähti Lily Allen käväisi eilen konsertoimassa Helsingissä. Tavoilleen uskollisena suosikkipoppari esittelin rintojaan myös suomalaisyleisölle.

Koko keikan ajan kovin selkäkipujensa takia itkenyt suosikkilaulaja oli pukeutunut esiintymistään varten harsomaiseen mustaan paitaan, joka ei onnistunut peittämään tähden rintoja. Allenin varustus näkyi selvästi konserttiyleisölle videoscreenien välityksellä ja tallentui myös valokuvaajien otoksiin. Katso viihdelehti Staran kuvat aiheesta tästä: kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4 ja kuva 5, ja kaikki kuvat keikalta tästä.

Lily Allen pahoitteli useaan otteeseen itkuaan, jolle ei tullut loppua, ja keikka jouduttiinkin lopulta lopettamaan ennen aikojaan. Poppari totesi että kyyneleet ovat hänen selkäkipujensa, eivät yleisön syytä. Samasta syystä hän pahoitteli ettei voinut tanssia, mutta pyysi yleisöä hoitamaan sen puolestaan. Nyt Allenilla on kolme vapaapäivää, joten hän ehtii parannella selkäänsä ennen seuraavaa festarikeikkaansa.